top of page
Search
  • Writer's pictureJamu Jelita Official

Tips Buang Toksin Dalam Badan & Tampil Langsing.

Updated: Feb 10


Bebas penyakit serta memiliki tubuh badan yang langsing & sihat semestinya menjadi impian setiap individu. Namun, masih ramai individu yang berfikiran bahawa toksin adalah sumber dari udara yang tidak bersih sahaja. Itu memang tidak dinafikan, hakikatnya toksin juga terkandung dalam permakanan harian kita.


Toksin berkait rapat dengan tabiat pemakanan?

Tahukah anda, apabila toksin terkumpul di dalam usus melalui makanan dan minuman biasanya melekat pada dinding usus perut? Akibatnya, akan menghalang proses pencernaan dan proses penyerapan nutrien dan pemakanan kita.


Perut buncit tanda toksin berlebihan?

PCB (polychlorinated biphenyl) mempunyai hubung kait dengan lemak perut menurut kajian di Sweden. Lemak berlebihan akan tersimpan di kawasan sekitar perut jika toksin ini tidak disingkirkan.

Bagaimana nak bebaskan toksin adalah amalkan pemakanan yg sihat dengan kuantiti yang kecil, bersenam secara kerap dan tidur yang mencukupi.


Bebaskan diri daripada toksin!

Bagaimana? Tips ini sangat mudah jika dilakukan dengan konsisten. Pemakanan yang sihat semestinya berkait rapat dengan aktiviti harian yang kita lakukan.


Namun, dengan aktiviti harian kita yang kadang kala sibuk dan tiada masa, bukan mudah untuk kekal berdisiplin. Selain mendapat tidur yang mencukupi, lakukan senaman ringan setiap hari dan jaga pemakanan kita. anda boleh amalkan dengan cara mendetoks bagi membantu membuang sisa toksin dalam tubuh badan.


Kini, proses detoks lebih mudah dan selamat tanpa sebarang kesan dengan PEARL WHITE FIBER keluaran JAMU JELITA.


Pearl White Fiber Jamu Jelita sedap, mudah dengan harga yang berpatutan.

PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA adalah campuran minuman Botani Jus Limau Gedang dan Anggur Hitam dengan Sekan Psyllium Husk dan Kolagen yang membantu melancarkan proses penghadaman, membantu mendapatkan berat badan ideal, membantu menyingkirkan sisa makanan berlebihan, membantu membersih usus serta membantu menyihatkan sistem pencernaan.


Kandungan LIMAU GEDANG di dalam Pearl White Fiber membantu menurunkan berat badan dan membantu mendapatkan berat badan dalam INDEKS SIHAT.


Pengambilan fiber yang mencukupi setiap hari dapat memperkuatkan sistem pengendalian bahagian usus secara berkesan serta menyingkirkan segala sisa makanan yang beracun dan tidak terhadam dalam tubuh yang merupakan punca penyakit.


Mudah sangat! Anda hanya perlu bancuh 2 skup Pearl White Fiber dengan 150ml air menggunakan shaker yang diberikan secara PERCUMA dan goncang sehingga larut.


Tidak perlu risau untuk kekal berat badan ideal dan mendetoks membuang toksin dalam tubuh dengan Pearl White Fiber Jamu Jelita.


Nak tahu lebih lanjut mengenai PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA, anda boleh hubungo hotline 1-800-88-5510 atau 013-3535753


Berikut adalah link pembelian PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA:

Shopee: Klik SINI untuk pembelian


Lazada: Klik SINI untuk pembelian


Jombuy: Klik SINI untuk pembelian


Ikuti kami di Facebook & Instagram di vasia.official serta Tiktok di vasiaofficial_ .

Dapatkan Rangkaian Produk JAMU JELITA di toko jamu, shopee, Lazada dan www.jombuy.my sekarang!112 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page